Διεύθυνση σχολείου

Η Αγγελική Αλεξανδράκη, πτυχιούχος της σχολής Νηπιαγωγών της Αθήνας με πείρα στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών νηπιακής ηλικίας και με ειδικές γνώσεις παιδοψυχολογίας από το Texas University at Austin, βρίσκεται στη διεύθυνση του σχολείου μας.

Εκπαιδευτικό προσωπικό

Κάθε μια από τις 4 τάξεις μας έχει δυο εκπαιδευμένες νηπιαγωγούς που με κατανόηση, ηρεμία και υπομονή, βρίσκονται κοντά στο κάθε παιδί, αναπτύσσοντας μαζί του μια προσωπική σχέση. Η ψυχολόγος μας, επισκέπτεται τα παιδιά μία φορά την εβδομάδα, συζητά και συμβουλεύει γονείς και νηπιαγωγούς. Στη διάρκεια του χρόνου οργανώνονται ομαδικές συγκεντρώσεις γονέων, όπου με τη βοήθεια της ψυχολόγου μας αναπτύσσουμε θέματα που μπορεί να μας απασχολούν, τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι. Στο εκπαιδευτικό προσωπικό μας συμπεριλαμβάνονται ακόμη, η καθηγήτρια των αγγλικών, η καθηγήτρια μουσικής και η δασκάλα του Θεατρικού παιχνιδιού. Συγκεντρώσεις γονέων σχετικά με την πρόοδο των παιδιών γίνονται κάθε δύο μήνες.

Iατρικές επισκέψεις

Ο παιδίατρος του σχολείου, στα πλαίσια της προληπτικής ιατρικής επισκέπτεται τα παιδιά κάθε μήνα. Ο οδοντίατρος έρχεται στο χώρο του σχολείου μας δύο φορές τον χρόνο και ο οφθαλμίατρος μία φορά.

Σχολικά λεωφορεία

Για την ασφαλή μεταφορά των παιδιών προς και από το σχολείο διαθέτουμε 2 δικά μας σχολικά αυτοκίνητα με συνοδούς.